TRC AANNEMERSBIJEENKOMST

Wat mag u verwachten?

Het doel van deze lunchbijeenkomst is om u gedurende een sessie van ongeveer twee uur interactief en informatief bij te praten over voor uw onderneming relevante juridische onderwerpen.

Onderwerpen die we gaan behandelen zijn:

  • Wet Kwaliteitsborging (Vera Weling)
  • Contracteren en Algemene Voorwaarden (Mario Struik)
  • Actualiteiten aan de hand van uitspraken (Geert Bosman)

Heeft u zelf onderwerpen of vragen die binnen uw onderneming spelen, kunt u deze aan ons voorleggen zodat wij die wellicht tijdens de sessie aan de orde kunnen laten komen.

Datum
Vrijdag 5 november 2021 

Tijd
12.00 - 14.00 uur inclusief lunch

Thema
Juridische onderwerpen voor de aannemer

Locatie
Strand365, Heerseweg 49, 5504 KP Veldhoven

Voor wie?

Deze sessie is uitermate interessant voor aannemers. Bent u een expert binnen deze sector en wilt u op de hoogte blijven van actuele juridische ontwikkelingen en onderwerpen? Dan is deze bijeenkomst u op het lijf geschreven.

 

‘Deze bijeenkomst is vooral interessant omdat we graag vragen vanuit de beroepsgroep zelf behandelen. Dat maakt deze sessie uiterst interactief.’

Mario Struik Bouw- en vastgoedrecht & huurrecht

Mario_Struik_kl

Inschrijven TRC Aannemersbijeenkomst

Aanwezige specialisten en sprekers

Mario Struik advocaat

Mario struik

Mario heeft ruime ervaring op het gebied van huurrecht en privaatrechtelijk bouwrecht. Hij treedt zowel voor als tegen verhuurders op. Daarnaast adviseert hij en staat hij zijn cliënten in contractuele zin bij. 

Geert_Bosman_kl1

Geert bosman

Geert voert binnen de secties bouw- en vastgoedrecht en ondernemingsrecht een civiele praktijk met accenten op bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht, zowel zakelijk als particulier

trc_veraweling_nummer_2

Vera Welling

Vera heeft in oktober 2019 haar masterstudie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond en is sinds mei 2020 werkzaam bij TRC Advocaten. Vera maakt deel uit van de sectie bouw- en vastgoed van TRC Advocaten.