TRC BedrijfsMakelaarsoverleg

Wat mag u verwachten?

Het doel van deze lunchbijeenkomst is om u gedurende een sessie van ongeveer twee uur interactief, informatief en praktijkgericht bij te praten over voor uw praktijk relevante juridische onderwerpen.

Om de sessie ook daadwerkelijk praktijkgericht vorm te geven, nodigen wij deelnemers uit om onderwerpen c.q. vragen die binnen hun praktijk spelen aan te dragen, zodat deze wellicht tijdens de sessie besproken kunnen worden.

Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere de invloed van het coronavirus op verplichting uit huurovereenkomst en actualiteiten uit de rechtspraak.

Datum
Donderdag 24 juni 2021 

Tijd
12.00 - 14.00 uur inclusief lunch

Thema
Invloed van coronavirus op verplichting uit huurovereenkomst

Locatie
Online

Voor wie?

Deze sessie is uitermate interessant voor specialisten die actief zijn binnen de bedrijfsmakelaardij. Bent u een expert binnen deze sector en wilt u op de hoogte blijven van actuele juridische ontwikkelingen en onderwerpen? Dan is deze bijeenkomst u op het lijf geschreven.

 

‘Deze bijeenkomst is vooral interessant omdat we graag vragen vanuit de beroepsgroep zelf behandelen. Dat maakt deze sessie uiterst interactief.’

Mario Struik Bouw- en vastgoedrecht & huurrecht

Mario_Struik_kl

Inschrijven bedrijfsmakelaarsoverleg

Aanwezige specialisten en sprekers

Mario Struik advocaat

Mario struik

Mario heeft ruime ervaring op het gebied van huurrecht en privaatrechtelijk bouwrecht. Hij treedt zowel voor als tegen verhuurders op. Daarnaast adviseert hij en staat hij zijn cliënten in contractuele zin bij. 

Geert_Bosman_kl1

Geert bosman

Geert voert binnen de secties bouw- en vastgoedrecht en ondernemingsrecht een civiele praktijk met accenten op bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht, zowel zakelijk als particulier