Welkom bij de Brabantse Ondernemer Desk

Ondernemen in Brabant biedt, onder andere door de verdere groei van Brainport, kansen maar ook uitdagingen. Zo krijgen we te maken met een groei aan expats, veranderende wet- en regelgevingen, internationale investeerders en de afhankelijkheid van enkele grote spelers. Kortom, er verandert veel en u transformeert mee. Maar hoe doet u dat professioneel?

Wij helpen Brabantse ondernemers een handje door vragen kosteloos voor te leggen aan een juridisch specialist, die vervolgens snel feedback geeft. In veel gevallen bent u daarmee reeds geholpen. Mocht het toch een meer gecompliceerde casus betreffen, dan kunt u aan de hand van de gegeven feedback een weloverwogen afweging maken of aanvullend juridisch advies wenselijk is.

Gebruik het formulier om uw vraag te stellen en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie.

Stel hier uw vraag

Waarom de Brabantse Ondernemer desk?

Wij houden ervan om te werken met ondernemers. Wij worden blij van hun daadkracht, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Het zijn de lokale entrepreneurs, ondernemers zoals u, die deze prachtige regio laten floreren. Wij staan, net als u, midden in de samenleving en zijn ons bewust van het feit dat het in regio Eindhoven draait om co-creatie. Samen werken we aan kansen en samen helpen wij uitdagingen de wereld uit. Samen werken we aan uw vragen. Kordaat, duidelijk en in uw taal; informeel met een vleugje humor en uiteraard… met een zachte g.

Wie neemt uw vraag in behandeling?

Bij TRC Advocaten werken negentien advocaten die ieder voor zich van toegevoegde waarde zijn voor de uitdagingen van Brabantse ondernemers. Om uw vraagstuk snel op te pakken, intern bij de juiste specialist neer te leggen én uiteraard een beetje rap te beantwoorden kent TRC Advocaten vier toegewijde ‘Brabantse Ondernemer Desk‘ advocaten; rasechte ‘Brabo’s’ die hun sporen als juridische adviseur in de regio verdiend hebben. 

team-TRC
TRC_FleurVerhaege_Edit_(1)

Fleur verhaegh

 Fleur voert een proces- en adviespraktijk op het gebied van algemeen civiel recht, met accenten op vennootschaps- en ondernemingsrecht en contractenrecht. 

Geert_Bosman_kl

Geert Bosman

Geert voert binnen de secties Bouw- en Vastgoedrecht en Ondernemingsrecht een civiele praktijk met accenten op bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Michael_Filemon_kl

Michael Filemon

 Michael richt zich op het insolventierecht, het ondernemingsrecht en het erfrecht. Hij treedt regelmatig op als faillissementscurator en vereffenaar van nalatenschappen.

Ruud_van_der_Linden_kl-1

Ruud van der Linden

Ruud is momenteel werkzaam in de secties ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Hij houdt zich met name bezig met de positie van de DGA, aandeelhoudersgeschillen en huurrechtkwesties.