TRC HR overleg

Wat mag u verwachten?

In twee uur praten wij u bij over de ontwikkelingen op het gebied van Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die, zoals het er nu naar uitziet, per 1 januari 2020 wordt ingevoerd.

Deze wet heeft als doel om het voor werkgevers aantrekkelijker te maken om mensen in vaste dienst te nemen en leidt tot aanpassing van het arbeidsrecht.

Onze arbeidsrechtspecialisten gaan met u het gesprek aan over de belangrijkste WAB-aandachtspunten en hoe u hier het beste mee kunt omgaan. Denk onder andere aan wijzigingen op het gebied van transitievergoeding, oproepkracht-overeenkomsten en verruiming van de ketenregeling.

Aansluitend kunt u met onze specialisten en collega HR managers napraten over de besproken onderwerpen.

Datum
24 september 2019

Tijd
9:00 - 11:15 uur 

Thema
Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

Locatie
TRC Panorama Zaal in Theater De Schalm, Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven

 

Voor wie?

Dit overleg is in het bijzonder ingericht op de vragen en uitdagingen van HR managers van MKB bedrijven rondom WAB. Uiteraard zijn ondernemers, DGA’s en managers die, vanuit de werkgeverskant, te maken krijgen met WAB van harte welkom.

 

‘Er staan een aantal belangrijke wijzigingen op stapel met de invoering van deze wet. Tijdens dit overleg praten ik en mijn collega Bianca u bij over de consequenties hiervan voor uw organisatie.’

Ingrid van den Broek Advocaat Arbeidsrecht

Ingrid van den Broek

Inschrijven HR overleg

Aanwezige specialisten en sprekers