HR WOrkshop burn-out 

Burn-out op de werkvloer: hoe ga je daar als HR-professional mee om?

Een werknemer die uitvalt met burn-outklachten is een kopzorg voor menig HR professional. Hoe voorkom je dat zo’n case een hoofdpijndossier wordt?

Word tijdens de workshop geïnspireerd door de specialisten van TRC Advocaten en The Human Battery Company. Zij vertellen over hun ervaringen bij tientallen burn-out cases en krijg antwoord op jouw prangende vragen.

Datum
Donderdag 5 maart 2020

Tijd
09.30 tot 11.30, inloop vanaf 09:00

Thema
Burn-out

Locatie
TRC Panorama Zaal in Theater De Schalm, Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven

De inhoud

In deze workshop leert u als HR-professional alles over het herkennen van een burn-out bij medewerkers, gezonde en ongezonde spanning en krijgt u onder andere vijf gouden juridische en coaching tips om te dealen met burn-out gevallen in uw organisatie. We gebruiken veel voorbeelden en video’s, zodat het vooral een praktische en relevante ochtend wordt, waarbij ervaren coaches hun ervaringen bundelen met de expertise van juridische arbeidsrechtsspecialisten. Komt u ook?

 

Voorbeeldcasus

We bespreken met u een casus vanuit een medewerkersperspectief en een verzuimcasus vanuit het werkgeversperspectief; een zogenaamd hoofdpijndossier. Vanuit deze perspectieven gaan wij, zowel op het vlak van coaching als op die van juridische mogelijkheden, de diepte in. Zo worden onder andere de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Verbetering Poortwacht besproken, evenals re-integratieverplichtingen en -sancties.

 

In samenwerking met

THBC_Logo

Inschrijven HR workshop

Aanwezige specialisten en sprekers

Ingrid_van_den_Broek_kl

Ingrid van den Broek

Ingrid is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

theo-the-human-battery

Theo Mommers

Theo is directeur van The Human Battery Company.

miranda-the-human-battery

Miranda Delahay

Miranda is coach bij The Human Battery Company.