Dag van de scheiding 10 september 2021

Ruim 1 op de 3 van alle huwelijken strandt. Mensen die in scheiding liggen, ervaren die tijd als zwaar en emotioneel. Van de mensen die gescheiden zijn had 42% angst om te gaan scheiden. Toch heeft een grote meerderheid geen spijt van de beslissing om uit elkaar te gaan.

Dag van de Scheiding

Wel geeft recent onderzoek aan dat bijna de helft van de gescheiden koppels de gevolgen van hun scheiding achteraf bezien anders zou regelen. Om meer aandacht te geven aan de noodzaak van een goede begeleiding bij scheiding heeft de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) de Dag van de Scheiding in het leven geroepen.

 

Kosteloos advies

Op vrijdag 10 september a.s. zijn de specialisten van TRC Advocaten in Veldhoven voor iedereen met vragen over een familierechtelijke kwestie bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Gedurende die dag is het mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met de familierechtadvocaten en mediators van TRC Advocaten. U bent samen welkom of alleen. Het is onder andere mogelijk om een gratis scheidingscheck te laten uitvoeren. Daarnaast kunnen vragen gesteld worden en kan meer informatie worden verkregen. Een afspraak maken is niet nodig. Tijdens de Dag van de Scheiding kunnen ook via mail (info@trc-advocaten.nl) of telefonisch (040-2944500) vragen gesteld worden aan de familierechtadvocaten en mediators van TRC.

8 Sep 2021

Amina Šabanović

New call-to-action

Gerelateerde artikelen

TRC Update