Dag van de scheiding 15 september 2023

Op vrijdag 15 september a.s. is het de Dag van de Scheiding, de dag die in het leven is geroepen door de Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators om aandacht te vragen voor de noodzaak van een goede begeleiding voor partners die gaan scheiden.

Mensen die in scheiding liggen, ervaren die tijd als zwaar en emotioneel. Toch heeft een grote meerderheid geen spijt van de beslissing om uit elkaar te gaan. Dat blijkt uit het onderzoek van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) naar “scheiden in Nederland”. Om meer aandacht te richten op de maatschappelijke gevolgen en op de noodzaak van een goede begeleiding bij scheiding heeft de vFAS de Dag van de Scheiding ingesteld. De vFAS is van mening dat een hoge kwaliteit van de professionele begeleiding bij scheiding bijdraagt aan een respectvolle scheiding.

 

Kosteloos advies

Op vrijdag 15 september a.s. is TRC Advocaten voor iedereen met vragen over scheiding geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Maak vrijblijvend kennis met de familierechtadvocaten en mediators van TRC Advocaten. Ghislaine, Edward en Amina staan voor u klaar!   

U bent samen welkom of alleen. Er kunnen vragen gesteld worden over o.a. echtscheiding en alimentatie en er kan meer informatie worden verkregen over het scheidingsproces. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Ook kunnen tijdens de Dag van de Scheiding per mail (info@trc-advocaten.nl) en telefonisch (040-2944500) vragen gesteld worden aan de familierechtadvocaten en mediators van TRC.

Ghislaine van Kooten

Ghislaine van Kooten

15 augustus 2023

Ghislaine van Kooten

Arrow

HEEFT U VRAGEN OF BENT U OP ZOEK NAAR JURIDISCH ADVIES?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

trc-advocaten-website016

Speciaal voor ondernemers en de mens erachter

Samenwerken; niet vóór u maar mét u

Eerlijk advies van onze specialisten