TRC Makelaarsoverleg

Wat mag u verwachten?

Het doel van deze lunchbijeenkomst is om u gedurende een sessie van ongeveer twee uur interactief, informatief en praktijkgericht bij te praten over voor uw praktijk relevante juridische onderwerpen.

Om de sessie ook daadwerkelijk praktijkgericht vorm te geven, nodigen wij deelnemers uit om onderwerpen c.q. vragen die binnen hun praktijk spelen aan te dragen, zodat deze wellicht tijdens de sessie besproken kunnen worden.

Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere de zorgplicht, aansprakelijkheid, bepalingen koopovereenkomst en algemene praktijkonderwerpen.

Datum
Donderdag 26 september 2019

Tijd
12.00 tot 14.00 inclusief lunch

Thema
Juridische onderwerpen voor de hedendaagse makelaar

Locatie
TRC Panorama Zaal in Theater De Schalm, Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven

Voor wie?

Deze sessie is uitermate interessant voor specialisten die actief zijn binnen de makelaardij (woningbouw). Bent u een expert binnen deze sector en wilt u op de hoogte blijven van actuele juridische ontwikkelingen en onderwerpen? Dan is deze bijeenkomst u op het lijf geschreven.

 

‘Deze bijeenkomst is vooral interessant omdat we graag vragen vanuit de beroepsgroep zelf behandelen. Dat maakt deze sessie uiterst interactief.’

Mario Struik Bouw- en vastgoedrecht & huurrecht

Mario_Struik_kl-1

Inschrijven makelaarsoverleg

Aanwezige specialisten en sprekers

Mario Struik advocaat

Mario struik

Mario heeft ruime ervaring op het gebied van huurrecht en privaatrechtelijk bouwrecht. Hij treedt zowel voor als tegen verhuurders op. Daarnaast adviseert hij en staat hij zijn cliënten in contractuele zin bij. 

Tom_Jeltema advocaat TRC

Tom Jeltema

Tom adviseert en procedeert op het gebied van het bestuursrecht, waarbij de nadruk ligt op omgevingsrecht en het civiele vastgoedrecht. Zijn klantenkring is breed, maar bestaat met name uit ondernemers. 

Ben_van_Campfort advocaat TRC

Ben van Campfort

Ben heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring als advocaat. Op 1 augustus 2019 is hij in dienst getreden, waar hij de sectie bouw- en vastgoedrecht versterkt met zijn no-nonsense instelling en voortvarende werkwijze.