TRC bedrijfsMakelaarsoverleg

Wat mag u verwachten?

Het doel van deze lunchbijeenkomst is om u gedurende een sessie van ongeveer twee uur interactief, informatief en praktijkgericht bij te praten over voor uw praktijk relevante juridische onderwerpen.

Om de sessie praktijkgericht in te steken, nodigen wij u uit om onderwerpen c.q. vragen die binnen uw praktijk spelen aan te dragen, zodat deze wellicht tijdens de sessie besproken kunnen worden. Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere onderhoudsverplichting, beëindiging huurovereenkomst en het huurregime.

  

Datum
Donderdag 24 oktober 2019

Tijd
12.00 tot 14.00 inclusief lunch

Thema
Juridische onderwerpen voor de bedrijfsmakelaar

Locatie
TRC Panorama Zaal in Theater De Schalm, Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven

Voor wie?

Deze sessie is uitermate interessant voor specialisten die actief zijn binnen de bedrijfsmakelaardij. Bent u een expert binnen deze sector en wilt u op de hoogte blijven van actuele juridische ontwikkelingen en onderwerpen? Dan is deze bijeenkomst u op het lijf geschreven.

 

'Het vastgoedlandschap in deze regio is dynamisch en uitdagend voor bedrijfsmakelaars. Deze bijeenkomst gaat in op ontwikkelingen die voor bedrijfsmakelaars interessant zijn. Daarnaast bieden de aanwezigen specialisten van TRC praktische adviezen.'

Tom Jeltema Bouw- en vastgoedrecht

Tom_Jeltema_advocaat_trc

Inschrijven bedrijfsmakelaarsoverleg

Aanwezige specialisten en sprekers

Mario Struik advocaat

Mario struik

Mario heeft ruime ervaring op het gebied van huurrecht en privaatrechtelijk bouwrecht. Hij treedt zowel voor als tegen verhuurders op. Daarnaast adviseert hij en staat hij zijn cliënten in contractuele zin bij.

Tom_Jeltema advocaat TRC

Tom Jeltema

Tom adviseert en procedeert op het gebied van het bestuursrecht, waarbij de nadruk ligt op omgevingsrecht en het civiele vastgoedrecht. Zijn klantenkring is breed, maar bestaat met name uit ondernemers. 

Geert_Bosman_kl1

Geert Bosman

Geert voert binnen de secties bouw- en vastgoedrecht en ondernemingsrecht een civiele praktijk met accenten op bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht, zowel zakelijk als particulier.