WBTR infoavond voor bestuurders sportverenigingen

WBTR seminar okt 2021

Wat mag u verwachten?

Het doel van deze kosteloze bijeenkomst is om u gedurende een sessie van ongeveer 1 á 1,5 uur interactief, informatief en praktijkgericht bij te praten over de gevolgen van de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR) welke op 1 juli in werking is getreden voor uw vereniging en haar bestuur.

De thema's die we gaan behandelen zijn:

  • Aansprakelijkheid bestuurders
  • Tegenstrijdige belangen regeling
  • Gevolgen voor de algemene ledenvergadering

Aansluitend aan de presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen en na te praten met collega bestuurders van sportclubs. 

Datum
Dinsdag 19 oktober 2021 

Tijd
19.00 - 21.00 uur

Thema
WBTR voor sportverenigingen 

Locatie
FC Eindhoven, Jan Louwers Stadion

 

AANWEZIGE SPECIALISTEN EN SPREKERS

AhmadQurishi_TRCnummer_2

ahmad qurishi

Ahmad heeft in juli 2016 zijn Master Civiel Recht behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Naast zijn werkbij TRC Advocaten is al Ahmad meerdere jaren maatschappelijk actief geweest als vrijwilliger bij verschillende verenigingen.  Daarnaast speelt hij dit jaar op het WK in het Nederlands Advocaten Voetbalteam.

trc_tim-van-ballegooij

tim van ballegooij

Tim is in januari 2021 afgestudeerd aan de Tilburg University, waar hij de master Ondernemingsrecht heeft afgerond. Tim is vanaf 1 juni 2021 werkzaam bij TRC Advocaten, waar hij zowel de sectie Ondernemingsrecht als de sectie Bouw- en vastgoedrecht is komen versterken.