TRC Advocaten opent Brabantse Ondernemer Desk

Op 1 september 2019 lanceerden wij de Brabantse Ondernemer Desk; een digitale balie waar Brabantse ondernemers kosteloos hun juridische vraag kunnen stellen. Hiermee spelen wij in op behoeften van regionale MKB-bedrijven in groei die, met het oog op kostenbesparing, vaak (te) lang wachten met het inschakelen van een juridisch specialist.

 

Stel uw vraag aan de Brabantse Ondernemers Desk

Ondernemen in Brabant biedt, onder andere door de verdere groei van Brainport, kansen maar ook uitdagingen. Met de Brabantse Ondernemer Desk willen wij regionale ondernemers, die geconfronteerd worden met juridische vraagstukken, ondersteunen. Onze specialisten voorzien deze ondernemers via de Brabantse Ondernemer Desk van een snelle juridische diagnose, zonder dat de spreekwoordelijke meter direct gaat lopen.

 

Veel vragen

Ruud van der Linden (advocaat en partner TRC Advocaten): “We zien dat steeds meer regionale organisaties direct of indirect te maken krijgen met de internationalisering en transformatie van de regio Eindhoven. Denk aan het groeiend aantal expats, veranderende wet- en regelgevingen, internationale investeerders en afhankelijkheid van enkele grote spelers. Kortom, er verandert veel voor Brabantse ondernemers. Deze verandering leidt automatisch tot veel vragen.”

 

Drempel verlagen

Of het nu een vraag rondom het aannemen van een internationale medewerker of participatie van een grote investeerder betreft, alle vragen kunnen via www.brabantseondernemerdesk.nl kosteloos worden voorgelegd aan een juridisch specialist, die vervolgens snel feedback geeft. In veel gevallen is de ondernemer daarmee reeds geholpen. Mocht het toch een meer gecompliceerde casus betreffen, dan kan de ondernemer aan de hand van de gegeven feedback een weloverwogen afweging maken of aanvullend juridisch advies wenselijk is.

 

Met de Brabantse Ondernemer Desk proberen wij de drempel naar goed juridisch advies te verlagen en zo de regio vooruit te helpen. Geert Bosman (advocaat en partner TRC Advocaten): “Bovendien gaan we van elkaar leren door regelmatig voor ondernemend Brabant een informeel overleg te organiseren over een specifiek thema en door elkaars vragen én ervaringen te delen.”

 

Toegewijde specialisten

Om ieder vraagstuk snel op te pakken, intern bij de juiste specialist neer te leggen én snel te beantwoorden hebben wij intern vier ‘Brabantse Ondernemer Desk‘ advocaten benoemd; rasechte ‘Brabo’s’ die hun sporen als juridische adviseur in de regio verdiend hebben en zich maximaal voor de Brabantse ondernemer gaan inzetten: Fleur Verhaegh, Geert Bosman, Michael Filemon en Ruud van der Linden. Michael Filemon (advocaat TRC Advocaten): “Samen werken we aan de vragen van regionale ondernemers. Kordaat en in duidelijke taal.”

 

Fleur Verhaegh (advocaat): “Wij werken graag met ondernemers, vanwege hun daadkracht, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Wij staan, net als zij, midden in de samenleving en zijn ons bewust van het feit dat het in regio Eindhoven draait om co-creatie. De Brabantse Ondernemer Desk legt hiervoor de juridische basis.”

 

Meer informatie: www.brabantseondernemerdesk.nl

Ruud van der Linden

Ruud van der Linden

3 september 2019

Ruud van der Linden

Arrow

HEEFT U VRAGEN OF BENT U OP ZOEK NAAR JURIDISCH ADVIES?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

trc-advocaten-website016

Speciaal voor ondernemers en de mens erachter

Samenwerken; niet vóór u maar mét u

Eerlijk advies van onze specialisten