Coronavirus themadossier

Wij blijven dicht bij u

Of u nu ondernemer, een HR-professional of een zorgmedewerker bent; het coronavirus raakt ons allemaal. Het is een onzekere tijd, vol twijfels. Dit zorgt voor veel vragen, ook van juridische aard: ‘Kan ik een beroep doen op de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW)?’, 'Mag ik thuisblijven nu mijn kind thuis is van school?’, 'Kan ik vanwege de coronacrisis een beroep doen op overmacht?'. Allemaal vragen die dagelijks bij ons binnenkomen en waar wij het antwoord op hebben.

Juist in deze periode waar afstand belangrijk is, blijven wij dichtbij. Door bereikbaar te zijn en met gepaste maatregelen uw vragen te beantwoorden. Daar zijn wij voor, om u - juist in moeilijke tijden- daadkrachtig bij te staan. Wellicht wat meer via de telefoon of door middel van videobellen in plaats van aan de vergadertafel, maar het advies blijft hetzelfde: kundig en op maat.

Heeft u vragen of wilt u sparren over bepaalde vraagstukken?

TRC Advocaten is en blijft voor u bereikbaar. Niet alleen tijdens kantooruren, maar zeker nu ook daarbuiten. Tijdens werkdagen bereikt u ons van 08:30 tot 17.30 uur via het algemene kantoornummer of per e-mail. Voor de ondernemers en professionals die het overdag druk hebben met crisismanagement zijn wij ook vroeg in de ochtend, laat in de avond én in het weekend voor u bereikbaar. Heeft u een dringende vraag buiten kantoortijden? Neem dan contact op met: 

 

trc-advocaten-12-500px

Ruud van der Linden  via 06-20002377

 

trc-advocaten-49-500px

Geert Bosman via 06-51696208

 

Eric Vanisselroy trc-advocaten-38-500px

Erik Vannisselroy via 06-22605096

 

We werken gecombineerd vanuit huis en kantoor; doordacht en flexibel. Onze juridische experts blijven er alles aan doen voor u bereikbaar te zijn.